بیمارستان دکتر علی شریعتی فسا

tech

مشاهده کلیه اخبار

 به گزارش روابط عمومی بیمارستان دکتر علی شریعتی فسا;

پوران حیدری کارشناس ارشد تغذیه در دانشگاه علوم پزشکی فسا با اشاره به نقش تغذیه در تقویت سیستم ایمنی در پاندمی کرونا گفت: بطور کلی استفاده از یک رژیم غذایی متنوع و متعادل و سالم توصیه می‌شود که از همه گروه‌های غذایی در آن وجود داشته باشد.


توصیه های تغذیه ای برای تقویت سیستم ایمنی در پاندمی کرونا;

1️⃣ رعایت تنوع غذایی و عدم حذف وعده های غذایی

2️⃣ مصرف میوه و سبزیجات و همه انواع و زیر گروه‌های آنها

3️⃣ رعایت منظم وعده های غذایی و میان وعده ها و استفاده از وعده غذایی روزانه صبحانه

4️⃣استفاده از هر ۵ گروه غذایی شامل غلات با تاکید بر غلات سبوسدار، میوه ها و سبزیجات، گوشتها با تاکید بر گوشت سفید و حبوبات و لبنیات

غذاهایی که بهتر است مصرف نشوند: 

1️⃣ غذاهای چرب و سرخ شده و فست فود ها، نوشیدنی های شیرین شده با شکر و نوشابه ها و آبمیوه های صنعتی که شکر زیاد دارد

2️⃣ کیکهای چرب و تنقلات چرب و شور و لبنیات پر چرب

3️⃣ اسیدهای چرب ترانس مصرف نشود این اسیدهای چرب که در روغن‌های جامد و مارگارین و کیکها و شیرینی ها وجود دارد به کاهش قدرت سیستم ایمنی می انجامد.

غذاهایی که مصرف آنها توصیه میشود: 

1️⃣ماست پروبیوتیک، آش محتوی سبزی و حبوبات و سوپ گرم، انواع سبزی و میوه به عنوان منبع ویتامین ث، استفاده از جوانه ها و غلات سبوسدار

2️⃣ استفاده از منابع روی و پروتیین با استفاده از گوشت سفید مرغ و تخم مرغ خوب پخته شده و حبوبات

3️⃣استفاده از منابع امگا ۳ در ماهی پخته شده و بذر کتان و گیاه خرفه و روغن مایع کنجد و کانولا یا کلزا و استفاده از گردو و کنجد

4️⃣ استفاده مکرر از مایعات گرم و آب گرم

5️⃣استفاده از جوانه ها و روغن کنجد و کانولا و گردو به عنوان منبع ویتامین E

6️⃣استفاده از سبوس غلات و سبزیجات برگ سبز و ماکیان به عنوان منبع ویتامینهای گروه B

7️⃣ دریافت رژیم پر فیبر (کربوهیدرات پیچیده مثل غلات سبوس دار و انواع فیبر ها)