مشاهده کلیه اخبار

به گزارش روابط عمومی بیمارستان دکتر علی شریعتی فسا;

دکتر آمنه مدرکی روانشناس بیمارستان دکتر علی شریعتی فسا گفت:

تصویب قانون جامع حمایت از کودکان جایگاه خوبی را برای حقوق کودکان تصویب کرد تا کسانی که با موضوعات کودک سر و کار دارند، بتوانند با استفاده از این قانون در راستای حقوق کودکان استفاده کنند.

دکتر مدرکی با اشاره به شرایط اقتصادی خانواده‌ها که منجر به یکسری نارسایی‌ها در جامعه و خانواده می‌شود، گفت: این امر فضای جسمانی و روانی خانه و خانواده و حتی کودکان را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

وی گفت: کودک آزاری فقط تنبیه بدنی و یا آزار و اذیت جسمانی کودک را شامل نمی‌شود بلکه بی‌توجهی به کودک و یا توجه بیش از حد به کودک هم نوعی کودک آزاری به شمار میرود.

به گفته این روانشناس علاوه بر کودک‌آزاری جنسی و عاطفی،  به تازگی کودک‌آزاری تحصیلی نیز در جامع رواج یافته است.

وی گفت: کودکان کار و خیابانی، بازمانده از تحصیل و مواردی که منجر به آسیب به کودکان شود ازمصادیق غفلت و بی‌توجهی والدین به کودکان ودر یک کلام کودک‌آزاری است.

دکتر مدرکی، شیوع ویروس کرونا را در جامعه  عاملی دیگر برای افزایش خشونتهای  خانگی از جمله کودک‌آزاری عنوان کرد و گفت: کودکان قبل از شیوع ویروس کرونا، ساعاتی را در کلاس‌های آموزشی، تفریحی، مدارس، حضور در جمع همسالان و دوستان می‌گذراندند، که با شیوع کرونا این فرصت از آنها گرفته و باعث افزایش بی‌حوصلگی کودکان شده است.

وی اظهار داشت: ایجاد محدودیت‌های کرونایی برای کودکان، بی‌تحرکی را افزایش و شادی و نشاط و حضور در کنار همسالان را کاهش داده است که ادامه این وضعیت منجر به صدمه‌زدن به سلامت روحی و روانی و جسمی کودکان می‌شود.

دکتر مدرکی از دستگاه‌های متولی حوزه کودکان به خصوص آموزش و پرورش، ورزش و جوانان، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و دستگاه‌های فرهنگی و همچنین خانواده ها خواست تا با برنامه‌ریزی خلاقانه برنامه‌های خوب و با محتوا برای این قشر تهیه کنند.