به گزارش روابط عمومی بیمارستان؛ طی مراسمی با حضور هیات رییسه دانشگاه، روسای بیمارستان ها، مسئولین درمانگاه ها، مدیران ستادی دانشگاه و معاونت درمان از سیستم نوبت دهی غیرحضوری درمانگاه های تخصصی دانشگاه علوم پزشکی فسا(درمانگاه های حمزه، ولیعصر(عج) و فاطمیه) رونمایی شد.

دکترعلی اصغر خالقی رییس دانشگاه علوم پزشکی فساضمن قدردانی از زحمات دست اندرکاران راه اندازی این سیستم، گفت: سیستم نوبت دهی غیرحضوری یک مطالبه به حق در بین مردم شریف شهرستان بود که از ابتدای مدیریت جدید دانشگاه در برنامه معاونت های درمان و توسعه وITقرار گرفت و با یک حرکت انقلابی و جهادی امروز شاهد رونمایی از آن هستیم.

دکترخالقی با اشاره به تلاش دست اندرکاران برای انجام یک کار کیفی و بی نقص، افزود: امیدواریم با این کار مهم مشکلات و سختی های مردم کاهش یابد و معاونت درمان و روسای بیمارستانها در جهت رضایت مردم و ادامه این خدمت ارزشمند نظارت جدی خواهند داشت.

ریاست دانشگاه با بیان اینکه برای سیستم نوبت دهی غیرحضوری مبلغ هشتصد میلیون ریال هزینه شده است، گفت: در فازهای بعدی کیوسک نوبت دهی جهت نوبت های حضوری در جهت رضایت مندی مردم در درمانگاه های تخصصی دانشگاه نصب خواهد شد.

مهندس محسن رمضانی مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی فسادر خصوص سیستم نوبت دهی غیرحضوری گفت: مردم عزیز می توانند از سه طرق اینترنتی، تلفنی و تلگرامی نسبت به رزرو نوبت اقدام نمایند و در فازهای بعدی این برنامه امکان پرداخت الکترونیک نیز فراهم خواهد شد.همچنین در آینده نوبت دهی مراکز تصویر برداری و رادیولوژی نیز به این سیستم اضافه می گردد.

مهندس رمضانی افزود: زمان اعلام شده در نوبت غیرحضوری تقریبی می باشد و می بایست نیم ساعت قبل از زمان نوبت به درمانگاه مراجعه و پذیرش شوند. در صورت انصراف یا تغییر زمان نوبت امکان حذف نیز وجود دارد.

وی گفت: نوبت به نام و کدملی بیمار ثبت می شود و به شماره همراه اعلام شده پیامک اطلاع رسانی می گردد. در صورت تغییر برنامه پزشک به هر دلیل، به بیمارانی که نوبت گرفته اند بصورت پیامکی اطلاع رسانی شده و در صورت تمایل نوبت آنها به روز دیگر موکول می شود.

نوبت دهی غیرحضوری از طرق ذیل امکان پذیر می باشد:

تلفنی تماس با شماره:07153314043(30 خط پشتیبان)

اینترنتی از طریق سایت :nobat.fums.ac.ir

تلگرامی از طریق جستجوی عبارت "نوبت دهی فسا" یا ربات تلگرامی:@fasabookingbot