يكى از چيزهائى كه مي تواند تدبر در قرآن را به ما ارزانى بدارد، حفظ قرآن است.

مقام معظم رهبري (مد ظله العالي)

اداره قرآن و عترت دانشگاه در ماه مبارك رمضان برگزار مي نمايد:

" دانشگاه حافظ قرآن"

"حفظ كل قرآن كريم توسط اساتيد، كاركنان و دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي فسا در ماه مبارك رمضان"

اساتيد، كاركنان و دانشجويان گرامي مي توانند با حفظ حداقل يك صفحه از قرآن كريم در ماه نزول قرآن فضاي دانشگاه را به عطر روح بخش كلام وحي معطر فرمايند.

نحوه ثبت نام:

-        در صورت تمايل به شركت در اين امر معنوي، نام و نام خانوادگي، وضعيت خدمت( استاد،R04; كارمند، R04;دانشجو) و تعداد صفحه جهت حفظ ( بصورت عدد) را R04;به سامانه پيامكي معاونت فرهنگي و دانشجويي به شماره 10007312220995 ارسال فرماييد.

-        پس از دريافت اطلاعات متقاضيان، شماره صفحه يا صفحات قرآن كريم (به خط عثمان طه) به شماره همراه متقاضي جهت حفظ ارسال مي گردد.

در پايان ماه مبارك رمضان طي مراسم با شكوهي از شركت كنندگان در اين امر معنوي همراه با اهداي جوايز ارزنده تجليل خواهد شد.

اداره قرآن و عترت دانشگاه

دانلود ترتيل صفحه به صفحه قرآن كريم با صداي استاد منشاوي