بیمارستان دکتر علی شریعتی فسا

tech

بیمارستان شریعتی فسا

 

دکترمحمدهاشم هاشم پور متخصص طب سنتی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی فسا بیان داشت: دستيابي به منافع پزشكي روزه ‌داري جز با كاهش حجم غذاي مصرفي ميسر نيست.

دکترهاشم پور افزود: در واقع بنا نيست در ماه رمضان براي جبران محروميت از وعده‌ي نهار، حجم سحري و افطاري خود را افزايش دهيم.

این متخصص طب سنتی اظهار داشت : بهتر است روزه‌ي خود را با آب جوش، چاي كم‌ رنگ، شير گرم و كمي عسل يا عرقيات گرم شده كه مناسب طبيعت بدنمان باشد بگشاييم، البته به ميزان حداكثر دو استكان. در اين ميان مصرف يك تا دو عدد خرما نيز كمك‌ كننده است.

به گفته وی  مصرف شيريني‌هاي قنادي مخصوصا زولبيا و باميه، حداقل در شروع افطار، توصيه نمي‌شود.

دکترهاشم پور با اشاره به اینکه سوپ‌ها و آش‌ها از غذاهاي مناسب براي وعده‌ي افطاري محسوب مي‌شوند، گفت : بهتر است از آش رشته استفاده نكنيم.

عضو هیات علمی دانشگاه ضمن توصيه به فراموش نكردن مصرف ميوه‌ها، افزود : در مصرف میوه ها بايستي حدود يك و نيم ساعت فاصله با وعده‌ي غذايي حفظ شود. همچنين از نوشيدن مايعات بلافاصله پس از ميوه خودداري كنيم.

به گفته وی بهتر است در اين ماه سعي شود از غذاهاي فست فود، نوشابه‌هاي گازدار، غذاهاي چرب، پرنمك و تند استفاده نكنيم.