به گزارش وب دا ؛ مراسم تکریم ومعارفه رياست بيمارستان دكتر شريعتي و درمانگاه تخصصي حمزه با حضور هیات رییسه دانشگاه ،مدیران و پرسنل بيمارستان برگزار گردید

در اين مراسم دكترعليرضا عسكري رياست دانشگاه علوم پزشكي فسا ضمن قدرداني از زحمات دكتر شكوهيان و مديران و پرسنل بيمارستان شريعتي ، بيان داشت :با تلاش ها و زحمات صورت گرفته در سال جاري و سال گذشته  ما شاهد هستيم كه بيمارستان دكتر شريعتي از حالت متروكه خارج گرديده است .

دكتر عسكري با اشاره به مشكل نيروي انساني بخصوص در بيمارستان تصريح كرد : در تعاملات با  وزرات بهداشت و در ديدار با وزير محترم ، بر حل مشكل كمبود نيروي انساني در سال 93 قول مساعد داده شد.

ايشان در بخشي از سخنان خود به بحث استقلال مديريتي و مالي بيمارستان اشاره و اين اقدام را در راستاي افزايش بهره وري و ارائه خدمات به شهروندان عزيز دانستند .

گفتنی است در پایان مراسم  طی حکمی از سوی رياست دانشگاه ، خانم دكتر آروين هدايتي سرپرست بيمارستان دكتر علي شريعتي و درمانگاه تخصصي حمزه منصوب گردید.