•  سیزده آبان روز تسخیر لانه جاسوسی آمریكا به دست دانشجویان پیرو خط امام و روز مبارزه با استكبار جهانی گرامی باد. سیزده آبان روز تسخیر لانه جاسوسی آمریكا به دست دانشجویان پیرو خط امام و روز مبارزه با استكبار جهانی گرامی باد.

سیزده آبان روز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا به دست دانشجویان پیرو خط امام و روز مبارزه با استکبار جهانی گرامی باد .

روز 13 آبان که در تقویم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به عنوان روز مبارزه با استکبار جهانی نام‌گذاری شده یادآور سه واقعه مهم در تاریخ معاصر ایران است که در سه دوره مختلف رخ داده و به همین دلیل این روز را در تاریخ کشور به عنوان روزی به یادماندنی به ثبت رسانده است. تبعید امام خمینی(ره) به ترکیه در 13 آبان 1343، 13 آبان 1357 که روز دانش‌آموز نام گرفت و تسخیر لانه جاسوسی در 13 آبان 1358