به گزارشروابط عمومی بیمارستان دکتر علی شریعتی؛ طی حکمی از سوی دکترعلیرضا عسکری ریاست دانشگاه ، دکتر آرمان ضرغامی به عنوان سرپرست بیمارستان دکترشریعتی منصوب گردید.

مراسم تکریم و معارفه ریاست بیمارستان دکترعلی شریعتی فسا با حضور هیات رییسه، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ، مدیران ستاد دانشگاه و مدیر داخلی و مسوولین بخشها و کارکنان بیمارستان در سالن کنفرانس بیمارستان دکترشریعتی برگزار شد.

دکتر علیرضا عسکری رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا ضمن قدردانی از حضور پرشکوه و حماسی مردم در دوازدهمین دوره‌ی انتخابات ریاست جمهوری و پنجمین دوره‌ی انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا با مشارکت حداکثری و رقم زدن برگ زرین و پرافتخار دیگری در تاریخ انقلاب و همچنین تبریک انتخاب مجدد جناب آقای دکترروحانی به ریاست جمهوری ایران ، بیان داشت : ان شاء الله شاهد ارتقاء و ادامه طرح تحول سلامت در کشور باشیم.

در ادامه دکترعلی حسینی پور ضمن ارایه گزارشی از عملکرد و اقدامات انجام شده در طی سه سال اخیر گفت : راه اندازی و تعمیرات بخش های مختلف بیمارستان دکترشریعتی که همزمان با اجرای طرح تحول نظام سلامت همراه بود با همدلی و همراهی کارکنان و مدیران بیمارستان و هیات رییسه دانشگاه انجام گردید.

در این جلسه دکتر آرمان ضرغامی سرپرست جدید بیمارستان دکترشریعتی با اشاره به کارهای بزرگ انجام شده در بیمارستان در سالهای قبل ، اظهار داشت : بیمارستان دکترشریعتی و درمانگاه حمزه امکان گسترش بخش های درمانی و ارایه خدمات هر چه بهتر به مردم شریف را دارد و این مهم ، همراهی و همکاری بخش های مختلف را می طلبد.

گفتنی است در پایان با اهداء لوح از زحمات دکتر حسینی پور در طول تصدی مسئولیت ریاست بیمارستان شریعتیقدردانی شد و حکم دکتر ضرغامی بعنوان ریاست بیمارستان شریعتی قرائت و به ایشان تقدیم گردید.