برگزاری دوره آموزشی تشخیص و درمان پشه ائدس و بیماری تب دانگی
با توجه به اهمیت بیماری تب دنگی و اهمیت پیشگیری از اپیدمیولوژی آن، دوره آموزشی تشخیص و درمان پشه ائدس و بیماری تب دانگی با تدریس دکتر محمد اکراهی متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری در بیمارستان دکتر شریعتی فسا برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان شریعتی;
در این دوره آموزشی در مورد پشه آئدس، بیماری های منتقله توسط آن ، علائم بیماری تب دانگی ، روشهای تشخیص و روشهای درمان آن مطالبی ارائه گردید.
پشه آئدس ناقل بیماری های خطرناکی مانند تب دنگی، چیکونگونیا، زیکا و تب زرد است.
این پشه در آب های راکد، لاستیک های فرسوده، سینی آب کولر و گیاه لاکی بامبو تخم گذاری می کند و بیشتر در مناطق شهری و در طول روز فعال است.
پشه آئدس از طریق وسایل نقلیه مانند ماشین، قایق و... از شهری به شهر دیگر و حتی بین کشور های مختلف جابجا شده و در مکان جدید تکثیر می یابد. مانند سایر پشه ها، تنها پشه ماده خونخوار است. هر پشه آئدس ماده بین یک تا سه ماه عمر می کند و در طول عمر خود می تواند بار ها تخم بگذارد. تخم این پشه ها به خشکی مقاوم است و می تواند تا چهارصد روز بدون رطوبت زنده بماند.
دوره آموزشی تشخیص و درمان پشه ائدس و بیماری تب دانگی، ویژه تمامی کارکنان بیمارستان شریعتی، روز شنبه 6 مرداد ماه در سالن کنفرانس این بیمارستان برگزار گردید.