تغذیه
معرفی و شرح وظایف
سمت: مسئول واحد تغذیه
تحصیلات: کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی
شماره داخلی : 245
در این واحد خدمات زیر ارائه می گردد :
- مشاوره و آموزش به بیماران دیابتی
- ارزیابی وضعیت تغذیه بیماران بستری
- غربالگری بیماران بستری در معرض سوء تغذیه
"شرح وظایف کارشناس تغذیه"
مطالعه و ارزشیابی غذاها و خوراکیهای بومی و محلی با توجه به عادات غذایی مردم
مطالعه و تدوین برنامه های مربوط به هماهنگ ساختن امور تغذیه به منظور جلوگیری از کمبودها و یا اشکالات دیگر
تهیه و تدوین فرمول های خاص غذایی برای بیماران طبق دستور پزشک و انجام مشاوره
سرپرستی و نظارت بر تهیه و نگهداری ، پخت ، توزیع و مصرف غذا با توجه به اصول بهداشتی و رژیم غذاها و با در نظر گرفتن مقررات بیمارستانی و معدوم سازی مواد غذایی فاسد شده در صورت نیاز
نظارت در انتخاب ، سفارش ، تحویل ، نگهداری مواد غذایی خام و نظارت بر بهداشت مواد غذایی و ارائه خط مشی در زمینه تغذیه و خدمات غذایی
نظارت بر اجرای برنامه های آموزشی تغذیه در بیمارستان جهت بیماران
پیشنهاد انجام آزمایشات لازم از مواد غذایی خام و پخته
دادن نظرات مشورتی و همکاری با بیماران و سایر کارکنان بیمارستان ( با واحدهای دیگر در مورد تغذیه و رژیم غذایی مربوطه )
دادن نظرات مشورتی در زمینه امور تغذیه به واحد های اجرایی و یا آموزشی مربوط در صورت لزوم
جمع اوری اطلاعات و تهیه آمار مورد نیاز واحد تغذیه و ثبت در فرمهای مخصوص و ارائه آمار به مسئولین ذیربط
نظارت بر سردخانه های مربوط در آشپزخانه
شرکت در جلسات آموزشی جهت بالا بردن مهارتهای فردی
ارائه گزارش روزانه و ماهیانه به مقام مافوق
انجام سایر امور محوله طبق دستور مقام مافوق